Samler alle ledd i Normisjon

I januar er alle som er engasjert i Normisjon invitert til MER-konferansen.

13.–15. januar inviteres alle Normisjons-engasjerte til inspirasjonssamling i Stavanger. – Vi ønsker oss hele bredden i organisasjonen, forteller komiteen. 

Tekst: Normisjon – Foto: Illustrasjon – Publisert: 01.12.22

– MER-konferansen er for alle som kjenner at Normisjon er mitt sted, forteller Marit Elisabeth Berling, fra MER-komiteen.

Konferansen holdes i IMI-Kirken i Stavanger (12.)13.–15. januar 2023. Da samles alle ansatte og frivillige for å stå samlet om et felles oppdrag: Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. 

– Enten du jobber som frivillig i menighet, på en Normisjons-skole, har vært leirleder på leir eller er med som frivillig i et Soul Children kor, er du hjertelig velkommen til MER. Vi ønsker å samle hele bredden av organisasjonen og inviterer alle generasjoner med, sier Berling. 

Les mer og meld deg på her: www.merkonferansen.no.

Viktig møteplass

En møteplass hvor hele organisasjonen kan samles, er svært viktig påpeker hun. 

– Noen av oss er heldige og får jobbe med bredden av organisasjonen til daglig, men mange står mer alene i selvstendige roller i ulike deler av landet. Derfor er det viktig at vi kommer sammen og får kjenne at vi er del av en større helhet, sier Berling og fortsetter:

– Vi skal bli bedre kjent, få faglig påfyll og høre forkynnelse sammen. 

Nye høydepunkter

Ørjan Tinnen, koordinator for konferansen og organisasjonsutvikler i Normisjon, hinter om flere høydepunkt for konferansen i 2023:

– Trevor Downham fra Norwegian Settlers Church i Sør-Afrika, blir en av talerne på konferansen. Han er en jordnær, men svært inspirerende taler og seminarholder som leder et spennende diakonalt og misjonalt arbeid i Marburg, Sør-Afrika, sier Tinnen. 

Disippelgjøring, unådde folkeslag og sosiale medier er bare tre av over 30 temaer deltakerne kan velge blant. 

– Vi gleder oss til å realisere mye av det flotte programmet som var planlagt for den avlyste konferansen i 2022, med noen helt nye høydepunkter. De fleste av seminarholderne stiller, så den overveldende seminarmenyen med 36 seminarer fra i fjor realiseres i år, sier Ørjan Tinnen, koordinator for konferansen og organisasjonsutvikler i Normisjon.