Sommer i Sør med generalforsamling

Det nærmer seg stadig Sommer i Sør med generalforsamling! Dette blir stas!

10.-15 juli kan du være med på tre festivaler i én! Sammen med Sommer i Sør arrangeres nemlig Tenåringsfestival for ungdom i alderen 13-18 år og Amigosfestival for barna. 

I år er generalforsamlingen en fullt integrert del av Sommer i Sør, og komiteen håper at mange vil få med seg både avslappende sørlandssommer og de viktige avgjørelsene som skal tas om Normisjons retning i årene som kommer.

Blant talerne på Sommer i Sør er Mali-misjonær Therese Glendrange, generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland, Vegard Tennebø, Vegard Husby fra Storsalen og Egil Elling Ellingsen fra IMI-kirken. 

Fredag kveld blir det lovsangskonsert med David André Østby m/band, og Serlina Sulebakk har konsert på Tenåringsfestivalen. 

Vi gleder oss til å se mange Normisjonsvenner i Grimstad 10.-15. juli!

Sakspapirer til generalforsamling, inkludert fullmaktskjema, finner du her.

For mer informasjon om Sommer i Sør og generalforsamling besøk www.sommerisor.no

Påmelding på checkin.no

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"