Sommer i Sør med generalforsamling

Det nærmer seg stadig Sommer i Sør med generalforsamling! Dette blir stas!

10.-15 juli kan du være med på tre festivaler i én! Sammen med Sommer i Sør arrangeres nemlig Tenåringsfestival for ungdom i alderen 13-18 år og Amigosfestival for barna. 

I år er generalforsamlingen en fullt integrert del av Sommer i Sør, og komiteen håper at mange vil få med seg både avslappende sørlandssommer og de viktige avgjørelsene som skal tas om Normisjons retning i årene som kommer.

Blant talerne på Sommer i Sør er Mali-misjonær Therese Glendrange, generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland, Vegard Tennebø, Vegard Husby fra Storsalen og Egil Elling Ellingsen fra IMI-kirken. 

Fredag kveld blir det lovsangskonsert med David André Østby m/band, og Serlina Sulebakk har konsert på Tenåringsfestivalen. 

Vi gleder oss til å se mange Normisjonsvenner i Grimstad 10.-15. juli!

Sakspapirer til generalforsamling, inkludert fullmaktskjema, finner du her.

For mer informasjon om Sommer i Sør og generalforsamling besøk www.sommerisor.no

Påmelding på checkin.no

Relatert innhold

Dører åpnes i Bhutan

Normisjon støtter et nytt prosjekt i Bhutan, drevet av ildsjeler med bakgrunn i landet. Håpet er å ha en konkret innvirkning på psykisk helse i landet.

Read article "Dører åpnes i Bhutan"

Helbredet, frelst og døpt

Binod ble en kristen etter å ha tatt med den syke bestemoren sin til kirken for å få hjelp. Der opplevde han å se et mirakel.

Read article "Helbredet, frelst og døpt"

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"