Sommer i Sør med generalforsamling

Det nærmer seg stadig Sommer i Sør med generalforsamling! Dette blir stas!

10.-15 juli kan du være med på tre festivaler i én! Sammen med Sommer i Sør arrangeres nemlig Tenåringsfestival for ungdom i alderen 13-18 år og Amigosfestival for barna. 

I år er generalforsamlingen en fullt integrert del av Sommer i Sør, og komiteen håper at mange vil få med seg både avslappende sørlandssommer og de viktige avgjørelsene som skal tas om Normisjons retning i årene som kommer.

Blant talerne på Sommer i Sør er Mali-misjonær Therese Glendrange, generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland, Vegard Tennebø, Vegard Husby fra Storsalen og Egil Elling Ellingsen fra IMI-kirken. 

Fredag kveld blir det lovsangskonsert med David André Østby m/band, og Serlina Sulebakk har konsert på Tenåringsfestivalen. 

Vi gleder oss til å se mange Normisjonsvenner i Grimstad 10.-15. juli!

Sakspapirer til generalforsamling, inkludert fullmaktskjema, finner du her.

For mer informasjon om Sommer i Sør og generalforsamling besøk www.sommerisor.no

Påmelding på checkin.no

Relatert innhold

Ny generalsekretær i Normisjon

BiG-rektor Kjetil Vestel Haga (50) overtar som generalsekretær i Normisjon etter Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Read article "Ny generalsekretær i Normisjon"

Tid for pause

Noen ganger kan det ta så lang tid å komme i gang med noe at man blir helt satt ut over hvor fort ting skjer når det først begynner.

Read article "Tid for pause"

Sunn barndom

I Bangladesh føler mange foreldre at de ikke har så mye å tilby barnet fordi de ikke har fine hus og dyre leker. På ICDP-kurset lærer de at de som foreldre er det viktigste i barnas liv.

Read article "Sunn barndom"