Sommer med Normisjon og Acta

Som alltid kan du få med deg et rikt utvalg leirer og stevner i regi av Normisjon og Acta denne sommeren!

12. april 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Kristian Eiane

Arrangementer for voksne og eldre (og hele familien) kan du lese mer om her.

Under presenterer vi et utvalg av sommerens tilbud til barn og ungdom i regi av Acta.


Musikkverksted
Musikkverksted er midt i blinken for unge som har oppgaver knyttet til musikk, dans eller lydteknikk i menighet, barnekor eller ungdomskor, men også for alle andre som ønsker å utvikle seg som musiker, sanger, korleder, eller lydtekniker. På Musikkfolkehøgskolen Viken kan du 5.-10. august få med deg individuell undervisning og gruppeundervisning, på ditt felt og nivå med profesjonelle og erfarne instruktører, utvikling av både teoretisk og praktisk kunnskap, konkrete tips til repertoar, øving og lokalt arbeid. Du får også delta på bibeltimer og seminarer, og får med deg et fantastisk fellesskap. Du kan melde deg på musikkverkstedet her!


Skjærgårds
Acta er en viktig bidragsyter inn i Skjærgårds – Music and Mission festival og hvert år er vi representert med KonfCamp Skjærgårds, Bedehuset og SubUrban – du er hjertelig velkommen til Risøya 2.-7.juli! Bestill billetter her!

Mer informasjon om KonfCamp finner du på Actas hjemmesider.


Leir
Som vanlig planlegges det mange, mange leirer for alle aldersgrupper over hele landet. Du kan se en oversikt over alle planlagte Acta-leirer her.