Sommeren kommer!

Årets Sommer i Sør nærmer seg stadig, og melder du deg på før 1. mai er det penger å spare! 

24. april 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Normisjon/Sunniva Vikan

Blant talerne på årets festival finner vi Imi-pastor Egil Elling Ellingsen, Elin Lind Fagerbakke som er leder for Kvinner i Nettverk og pastor i Salem misjonsmenighet, samt Andreas Nordli som leder Ungdom i Oppdrag Norge. 

Mary Elizabeth Kolsrud med band leder lovsang gjennom hele uka, og fredag kveld kan man glede seg til konsert med Kristin Minde, som også hadde konsert på fjorårets festival. 

Festivalgeneral Kristian Bjørkhaug lover en innholdsrik uke for store og små – og det er billigere å melde seg på før 1. mai! 

Les mer om årets Sommer i Sør på sommerisor.no – og meld deg på via CheckIn her

Relatert innhold

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin fra midtrabbattar. Gatesalget blomstrar til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"

– Wow, det var dette Gud mente

Direktør i det lokale selskapet R&R Services, Raul Asgarov, fikk for flere år siden et syn av mange barn på en slette. I dag leder han Normisjons arbeid på Barnehjemmet i Merdekan i Aserbajdsjan.

Read article "– Wow, det var dette Gud mente"

«Hva skjer med prosjektene nå?»

– Vi har et ansvar for de menneskene vi jobber med i misjonslandene våre. Det ansvaret håper jeg også at folk vil være med å bære med oss, selv om noe av arbeidet er redusert og det er restriksjoner og nedstengninger i mange områder, sier Internasjonal leder Tore Bjørsvik.

Read article "«Hva skjer med prosjektene nå?»"