Sommeren kommer!

Årets Sommer i Sør nærmer seg stadig, og melder du deg på før 1. mai er det penger å spare! 

24. april 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Normisjon/Sunniva Vikan

Blant talerne på årets festival finner vi Imi-pastor Egil Elling Ellingsen, Elin Lind Fagerbakke som er leder for Kvinner i Nettverk og pastor i Salem misjonsmenighet, samt Andreas Nordli som leder Ungdom i Oppdrag Norge. 

Mary Elizabeth Kolsrud med band leder lovsang gjennom hele uka, og fredag kveld kan man glede seg til konsert med Kristin Minde, som også hadde konsert på fjorårets festival. 

Festivalgeneral Kristian Bjørkhaug lover en innholdsrik uke for store og små – og det er billigere å melde seg på før 1. mai! 

Les mer om årets Sommer i Sør på sommerisor.no – og meld deg på via CheckIn her

Relatert innhold

Jentebarnet som ikke ble friskt

På Basha ansettes kvinner som har levd store deler av livet sitt på gaten, i fangenskap eller ekstrem fattigdom. Mange av dem kommer fra dysfunksjonelle hjem, og noen har aldri hatt et hjem.

Read article "Jentebarnet som ikke ble friskt"

Skriver ny historie

Midt i Phnom Penh, hovedstaden i Kambodsja, ligger Historymakers-internatet. Det ble startet i 2009 og drives av ekteparet Lysom og Sithoun. Etter erfaringer som unge studenter i byen fant de ut at de ønsket å hjelpe andre.

Read article "Skriver ny historie"

Et bedre liv

Da sønnen ble syk forsvant både mannen og støtten fra familien. På Okhaldhunga sykehus ble Romi og sønnen tatt imot med åpne armer.

Read article "Et bedre liv"