Sommeren kommer!

Årets Sommer i Sør nærmer seg stadig, og melder du deg på før 1. mai er det penger å spare! 

24. april 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Normisjon/Sunniva Vikan

Blant talerne på årets festival finner vi Imi-pastor Egil Elling Ellingsen, Elin Lind Fagerbakke som er leder for Kvinner i Nettverk og pastor i Salem misjonsmenighet, samt Andreas Nordli som leder Ungdom i Oppdrag Norge. 

Mary Elizabeth Kolsrud med band leder lovsang gjennom hele uka, og fredag kveld kan man glede seg til konsert med Kristin Minde, som også hadde konsert på fjorårets festival. 

Festivalgeneral Kristian Bjørkhaug lover en innholdsrik uke for store og små – og det er billigere å melde seg på før 1. mai! 

Les mer om årets Sommer i Sør på sommerisor.no – og meld deg på via CheckIn her

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"