Søndagstrøkk på GFs siste dag

En stappfull Normisjonshall fikk med seg en skikkelig Soul Church-gudstjeneste ut i sommerferien på Sommer i Sørs siste dag.

Soul Church er et nytt konsept fra Soul Children. Gudstjenesten er utviklet for ungdom, deres familier og venner – og alle som vil være med.

Det er komponert ny liturgisk musikk og gudstjenesten er lagt til rette for rikelig med lovsang. Uttrykket er ungt men alle tekstene er på norsk, og det så ut til å engasjere i alle aldre.

Oslo Soul Children kom til Grimstad på sin sommerturné, og deltok på festmøte lørdag kveld, i tillegg til festgudstjeneste søndag. 

Gudstjenesten ble ledet av Jann Even Andresen, pastor i Salem Trondheim, og Johanne Holmedahl fra Oslo Soul Children. 

Normisjons direktør i Mali og Senegal, Therese Glendrange, fortalte forsamlingen om arbeidet i Mali, og Agenda 1-arbeidet som nå drives i de nasjonale kirkene, og som har skapt større samhold mellom menighetene og et større sosialt engasjement i lokalsamfunnet. Glendrange trakk også fram språkarbeidet som Normisjon har vært med på å drive fram, språkene malinké og kasonké er nå anerkjent som offisielle språk mye på grunn av arbeidet som Normisjon har gjort med skriftliggjøring av språket og å skape grammatikk.

Generalsekretær Anne Birgitta Langmoen Kvelland talte over Normisjons verdier «elsket og sendt», om å være en ambassadør og være sendt av Jesus, før de nærmere 1000 fremmøtte delte nattverd. 

Relatert innhold

Dører åpnes i Bhutan

Normisjon støtter et nytt prosjekt i Bhutan, drevet av ildsjeler med bakgrunn i landet. Håpet er å ha en konkret innvirkning på psykisk helse i landet.

Read article "Dører åpnes i Bhutan"

Helbredet, frelst og døpt

Binod ble en kristen etter å ha tatt med den syke bestemoren sin til kirken for å få hjelp. Der opplevde han å se et mirakel.

Read article "Helbredet, frelst og døpt"

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"