Soul Church

Den siste søndagen i måneden, fra og med 29. april, blir det en ny gudstjeneste i Storsalen: En gudstjeneste for ungdom, deres familier og venner. – Og for alle andre som vil være med.

Soul Church blir en gudstjeneste for alle som har ungdom i huset. Foto: Oslo Soul Children

Skrevet av: Normisjon, 25. april 2018

Soul Church er et samarbeid mellom koret Oslo Soul Children og Storsalen menighet.

– Vi ønsker at dette blir en gudstjeneste for alle som har ungdom i huset, at dette blir en gudstjeneste for korsangere, selvfølgelig, men også at det skal bli en fin gudstjeneste for folk som ikke liker å stå på scenen og synge. Det vil bli mye flott musikk, topp stemning – og et sted der vi håper at alle skal føle seg hjemme, sier Knut Tveitereid, tidligere storsalsprest og Soul Children-pappa.

Han har blitt engasjert som leder for prosjektet i en oppstartsfase. 

– Med den oppdriften som finns i Soul Children og den erfaringen Storsalen representerer, så var denne muligheten rett og slett for stor og viktig til ikke å gripe, sier Knut.

En prosjektgruppe bestående av Bernt Rune Stray, Kjersti Noble, Ragnhild Hiis Ånestad, Ole-Jacob Mosvold, Bjørn Arild Ånestad, Nicholas Noble og Knut Tveitereid har møttes ukentlig i et halvt års tid for å planlegge.

Søndag 22 april, var nærmere 50 Soul Church-medarbeidere samlet til workshop, og utformet den aller første gudstjenesten som er finner sted allerede til helgen.

Soul Church-datoer i Storsalen 2018:

29 april, kl 16.00 Ærlig/fake påske-spesial
27 mai, kl 16.00 Inspirerende/lei pinse-spesial
26 august, kl 16.00 Frisk/tung oppstart-spesial
30 september, kl 16.00 Takknemlig/mørk høst-spesial
28 oktober, kl 15.00 Festgudstjeneste i Oslo Spektrum 
25 november, kl 16.00 Stille/kaotisk advent-spesial

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"