Soul Church

Den siste søndagen i måneden, fra og med 29. april, blir det en ny gudstjeneste i Storsalen: En gudstjeneste for ungdom, deres familier og venner. – Og for alle andre som vil være med.

Soul Church blir en gudstjeneste for alle som har ungdom i huset. Foto: Oslo Soul Children

Skrevet av: Normisjon, 25. april 2018

Soul Church er et samarbeid mellom koret Oslo Soul Children og Storsalen menighet.

– Vi ønsker at dette blir en gudstjeneste for alle som har ungdom i huset, at dette blir en gudstjeneste for korsangere, selvfølgelig, men også at det skal bli en fin gudstjeneste for folk som ikke liker å stå på scenen og synge. Det vil bli mye flott musikk, topp stemning – og et sted der vi håper at alle skal føle seg hjemme, sier Knut Tveitereid, tidligere storsalsprest og Soul Children-pappa.

Han har blitt engasjert som leder for prosjektet i en oppstartsfase. 

– Med den oppdriften som finns i Soul Children og den erfaringen Storsalen representerer, så var denne muligheten rett og slett for stor og viktig til ikke å gripe, sier Knut.

En prosjektgruppe bestående av Bernt Rune Stray, Kjersti Noble, Ragnhild Hiis Ånestad, Ole-Jacob Mosvold, Bjørn Arild Ånestad, Nicholas Noble og Knut Tveitereid har møttes ukentlig i et halvt års tid for å planlegge.

Søndag 22 april, var nærmere 50 Soul Church-medarbeidere samlet til workshop, og utformet den aller første gudstjenesten som er finner sted allerede til helgen.

Soul Church-datoer i Storsalen 2018:

29 april, kl 16.00 Ærlig/fake påske-spesial
27 mai, kl 16.00 Inspirerende/lei pinse-spesial
26 august, kl 16.00 Frisk/tung oppstart-spesial
30 september, kl 16.00 Takknemlig/mørk høst-spesial
28 oktober, kl 15.00 Festgudstjeneste i Oslo Spektrum 
25 november, kl 16.00 Stille/kaotisk advent-spesial

Relatert innhold

Dører åpnes i Bhutan

Normisjon støtter et nytt prosjekt i Bhutan, drevet av ildsjeler med bakgrunn i landet. Håpet er å ha en konkret innvirkning på psykisk helse i landet.

Read article "Dører åpnes i Bhutan"

Helbredet, frelst og døpt

Binod ble en kristen etter å ha tatt med den syke bestemoren sin til kirken for å få hjelp. Der opplevde han å se et mirakel.

Read article "Helbredet, frelst og døpt"

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"