The International Soul Children Festival

Det er med stor glede vi registrerer at hundrevis av ungdommer ønsker å delta på tidenes event i Oslo Spektrum 26-28 oktober.

Skrevet av: Sunniva Vikan, 09. april 2018

Foto: Soul Children

Soul Children-festivalen er en korfestival, der enkelt kor med sangere i alderen 10-19 år deltar sammen deres ledere, og gjerne foreldre.

Andre Soul Children-entusiaster kan glede seg til festivalens hovedkonsert på Universitetsplassen lørdag 27 oktober kl 16:00, og til festgudstjenesten i Oslo Spektrum søndag 28 oktober kl 15:00. Begge disse arrangement er altså åpne for publikum og er helt gratis!

Festivalens fantastiske program og supre artister røpes i dagene fremover på sosiale medier. Så følg Jonatan (15 år) på Instagram og Facebook-sidene til Oslo Soul Children og Acta – barn og unge i Normisjon der han oppdaterer deg.

Meld deg på festivalen her!

Relatert innhold

Mot strømmen

Tett på: Caleb Sherpa valgte å gi livet sitt til Jesus i en alder av femten år, og det skapte store utfordringer i møte med kulturen han kom fra. Bønn ble hans viktigste verktøy i møte med disse prøvelsene.

Read article "Mot strømmen"

Reagerer på avslag

Utdanningsdirektoratet setter en stopper for Gå Ut Senterets nye bibelkunnskapslinje. Rektor Ørjan Tinnen mener de ikke forstår behovene.

Read article "Reagerer på avslag"

Det er makt i de foldede hender

For 30 år siden samlet en gruppe kvinner seg til konferanse nordvest i Bangladesh. Tolv av deltakerne ble så engasjerte at de bestemte seg for å opprette egne kvinnegrupper med et spesielt fokus på bønn. I dag dekker arbeidet 70 slike grupper fordelt på 200 menigheter.

Read article "Det er makt i de foldede hender"