The International Soul Children Festival

Det er med stor glede vi registrerer at hundrevis av ungdommer ønsker å delta på tidenes event i Oslo Spektrum 26-28 oktober.

Skrevet av: Sunniva Vikan, 09. april 2018

Foto: Soul Children

Soul Children-festivalen er en korfestival, der enkelt kor med sangere i alderen 10-19 år deltar sammen deres ledere, og gjerne foreldre.

Andre Soul Children-entusiaster kan glede seg til festivalens hovedkonsert på Universitetsplassen lørdag 27 oktober kl 16:00, og til festgudstjenesten i Oslo Spektrum søndag 28 oktober kl 15:00. Begge disse arrangement er altså åpne for publikum og er helt gratis!

Festivalens fantastiske program og supre artister røpes i dagene fremover på sosiale medier. Så følg Jonatan (15 år) på Instagram og Facebook-sidene til Oslo Soul Children og Acta – barn og unge i Normisjon der han oppdaterer deg.

Meld deg på festivalen her!

Relatert innhold

Livstegn i august 2019

“Oho, Liv søster!! Du er tilbake!! Så tjukk du har blitt!!” Det er varme velkomster å få etter sommeren i Norge.

Read article "Livstegn i august 2019"

Sommerens råeste uke

Det er overskriften på brosjyren for 10:13-festivalen på Horve, og det kan de over 350 deltakerne og 150 lederne skrive under på.

Read article "Sommerens råeste uke"

Okhaldhunga Times, august 2019

Her følger en hilsen fra Amanda og Lars Even Øvregaard i Okhaldhunga. Den er på svensk, men vi regner med at OT’s lesere forstår broderfolkets språk. Sommertid i Norge betyr regntid i Nepal, så velkommen med til en årstid full av utfordringer!

Read article "Okhaldhunga Times, august 2019"