The International Soul Children Festival

Det er med stor glede vi registrerer at hundrevis av ungdommer ønsker å delta på tidenes event i Oslo Spektrum 26-28 oktober.

Skrevet av: Sunniva Vikan, 09. april 2018

Foto: Soul Children

Soul Children-festivalen er en korfestival, der enkelt kor med sangere i alderen 10-19 år deltar sammen deres ledere, og gjerne foreldre.

Andre Soul Children-entusiaster kan glede seg til festivalens hovedkonsert på Universitetsplassen lørdag 27 oktober kl 16:00, og til festgudstjenesten i Oslo Spektrum søndag 28 oktober kl 15:00. Begge disse arrangement er altså åpne for publikum og er helt gratis!

Festivalens fantastiske program og supre artister røpes i dagene fremover på sosiale medier. Så følg Jonatan (15 år) på Instagram og Facebook-sidene til Oslo Soul Children og Acta – barn og unge i Normisjon der han oppdaterer deg.

Meld deg på festivalen her!

Relatert innhold

Dører åpnes i Bhutan

Normisjon støtter et nytt prosjekt i Bhutan, drevet av ildsjeler med bakgrunn i landet. Håpet er å ha en konkret innvirkning på psykisk helse i landet.

Read article "Dører åpnes i Bhutan"

Helbredet, frelst og døpt

Binod ble en kristen etter å ha tatt med den syke bestemoren sin til kirken for å få hjelp. Der opplevde han å se et mirakel.

Read article "Helbredet, frelst og døpt"

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"