Vant frivillighetsprisen i Normisjon

Lørdag kveld ble Normisjons aller første frivillighetspris delt ut. Vinnerne ble Onsdagsklubben i Sarpsborg.

Tekst og foto: Normisjon – Publisert: 14.01.23

Litt sjokkerte fikk Anne Borgås Jensen og Mette Thorstensen denne uka beskjeden om at Onsdagsklubben på Ullerøy har vunnet Normisjons aller første frivillighetspris. Den ble utdelt på MER-konferansen lørdag.

Prisen er en gave på 10.000 kroner til arbeidet.

– Jeg hadde aldri drømt om at noe sånt kunne skje, men det er artig å se at folk setter pris på arbeidet vi gjør, forteller

Onsdagsklubben i Fredhøy bedehus hold åpent annenhver onsdag for barn fra 5 til 12 år. Klubben ble etablert i 1982, altså for nærmere 42 år siden.

Se videohilsen fra da Mette og mottok prisen her:

Komitéens begrunnelse var dette:

Onsdagsklubben på Ullerøy inspirerer på flere måter. Det å stå i et fast arbeid i over 40 år som de har gjort er beundringsverdig. Foreldre, og til og med besteforeldre, kommer tilbake til en klubb de selv har vært med i med barn og barnebarn. Det viser et stort engasjement og stå på vilje. Mange barn har fått høre om Jesus gjennom disse årene. Det er stort og betyr mye! Vi blir inspirert av at det alltid er noen foreldre og besteforeldre som sitter i sofaen på bedehuset og følger med gjennom samlingen. Vi heier på møtepunkt på tvers av generasjoner og dette er en fin måte å gjøre det på. 

Vi vet at slik frivillig innsats år etter år ikke er unikt i vår organisasjon, og det er en jobb som ofte skjer uten at så mange nødvendigvis tenker over hvor viktig det er og hva det krever. Onsdagsklubben på Ullerøy med sine ledere vinner prisen i år som en inspirerende representant og med et klapp på skuldra til alle lignende lag hos oss. Dere gjør alle en utrolig viktig jobb for lokalsamfunnet og for Guds rike.