Victoria Bø (48) blir ny kommunikasjons- og markedsleder

Forfatter og redaksjonsleder i Norsk Luthers Misjonssamband (NLM) Victoria Bø blir ny kommunikasjons- og markedsleder i Normisjon.
Foto: Erlend Berge

Normisjon har ansatt Victoria Bø som ny kommunikasjons- og markedsleder. Hun har master i internasjonal politisk økonomi fra London School of Economics, samt Forfatterlinjen ved Høyskolen i Bø. I tillegg har hun gitt ut syv bøker og har vært forlagsredaktør i Lunde forlag.

I 2009 reiste hun sammen med mannen sin som utsendinger for Normisjon til Aserbajdsjan.

– Vi er svært glade for å ha fått med oss Victoria på laget. Med hennes brede bakgrunn i mediebransjen og i misjon; har hun de beste forutsetninger for å kunne fylle denne rollen, sier generalsekretær Kjetil Vestel Haga. 

Bø trer inn i den nye stillingen på nyåret. Da tar hun over for nåværende medie- og markedsleder, Mari-Anne Nybraaten. Siden januar 2019 har Bø vært redaksjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). 

– Hvordan og på hvilken måte vi skal profilere oss i det eksterne mediebildet og sikre god informasjonsflyt internt i Normisjon, blir en viktig oppgave som Bø nå får ansvar for.

– Jeg gleder meg til å være med å skape fortsatt begeistring for misjon, bidra til å gjøre Normisjon til en god og sentral aktør i Kristen-Norge slik at flere kan nås med evangeliet både hjemme og ute, sier Bø.

Relatert innhold

Oversettelser til besvær

Les to av våre utsendingers kuriøse erfaringer fra når konkrete ord skal oversettes fra ett språk til et annet.

Read article "Oversettelser til besvær"

Gir kunnskapen videre

I utgangen av 2020 ble FAST-prosjektet i Kambodsja avsluttet. Nå forteller 18 år gamle Reaksmey og 25 år gamle Sarum om hvordan de gir erfaringene videre til lokalsamfunnet.

Read article "Gir kunnskapen videre"

– Alltid plass til en til

Svein Høyseter, en av Normisjons ildsjeler fra vestlandet, trodde ikke det var plass til enda et land i hjertet sitt. Nå har han familie i flere av Normisjons samarbeidsland.

Read article "– Alltid plass til en til!"