Victoria Bø (48) blir ny kommunikasjons- og markedsleder

Forfatter og redaksjonsleder i Norsk Luthers Misjonssamband (NLM) Victoria Bø blir ny kommunikasjons- og markedsleder i Normisjon.
Foto: Erlend Berge

Normisjon har ansatt Victoria Bø som ny kommunikasjons- og markedsleder. Hun har master i internasjonal politisk økonomi fra London School of Economics, samt Forfatterlinjen ved Høyskolen i Bø. I tillegg har hun gitt ut syv bøker og har vært forlagsredaktør i Lunde forlag.

I 2009 reiste hun sammen med mannen sin som utsendinger for Normisjon til Aserbajdsjan.

– Vi er svært glade for å ha fått med oss Victoria på laget. Med hennes brede bakgrunn i mediebransjen og i misjon; har hun de beste forutsetninger for å kunne fylle denne rollen, sier generalsekretær Kjetil Vestel Haga. 

Bø trer inn i den nye stillingen på nyåret. Da tar hun over for nåværende medie- og markedsleder, Mari-Anne Nybraaten. Siden januar 2019 har Bø vært redaksjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). 

– Hvordan og på hvilken måte vi skal profilere oss i det eksterne mediebildet og sikre god informasjonsflyt internt i Normisjon, blir en viktig oppgave som Bø nå får ansvar for.

– Jeg gleder meg til å være med å skape fortsatt begeistring for misjon, bidra til å gjøre Normisjon til en god og sentral aktør i Kristen-Norge slik at flere kan nås med evangeliet både hjemme og ute, sier Bø.