Julebutikken er åpen!

Normisjon har tradisjonen tro åpnet julebutikk og selger et flott utvalg gaveprodukter. Kanskje blir en tversover årets beste kjøp?

8. november 2018
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Sunniva Vikan

I år som i fjor kan man få ordnet mange julegaver på nett i Normisjons julebutikk – og samtidig støtte en god sak! 

Du finner butikken her: gaver.normisjon.no

Noen av fjorårets favoritter er tilbake i utvalget, blant annet skjerf i yak-ull, sjal i eksklusiv kashmir og de svært populære gryteunderlagene i tovet ull, alle laget i Nepal. Det er også mulig å få kjøpt deilig julekaffe og spennende sjokolade, alt både fairtrade-sertifisert og økologisk. 

Nytt av året er produkter fra senteret Basha i Bangladesh, der Gerd Eli Haaland jobber som utsending fra Normisjon. Ved Basha får tidligere ofre for menneskehandel opplæring og arbeidsplass, og lager produkter som selges internasjonalt. Du kan lese mer om Basha her. Blant produktene fra Basha er smykker i sølv og kobber (nikkel-frie), og stilige tversoversløyfer laget av resirkulert silke.

I julebutikken er det også mulig å gi en gave til noen av Normisjons internasjonale prosjekter og få tilsendt et gavekort som forteller mottakeren om gaven som er gitt på deres vegne. Vi har også laget en flott kalender for 2019 illustrert med bilder fra Normisjons arbeid. 

Inntektene fra julebutikken går til Normisjons internasjonale prosjekter. Du finner butikken her: gaver.normisjon.no

Relatert innhold

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"

Fra elev til lærer

En støttende familie har betydd alt for Ratna. De har støttet henne i målet om en utdanning, men også i troslivet har familien vært viktig. Nå vil Ratna bruke muligheten hun har fått til å gi tilbake til de som har betydd alt.

Read article "Fra elev til lærer"

Nye moglegheiter i Tambo

På reportasjetur til Tambo-skulen møter vi rektor med ein stor papirbunke i handa. Han er på veg for å levere søknad om å opprette ny studielinje på vidaregåande.

Read article "Nye moglegheiter i Tambo"