Normisjon inviterer til generalforsamling

Generalforsamlingen vil arrangeres under MER-konferansen 2024. Her fra MER-konferansen i 2023.

Invitasjonen til neste års generalforsamling i Normisjon er nå sendt ut. 12.-15. januar arrangeres den sammen med MER-konferansen og Actas landsmøte.

Tekst: Arne Sæteren – Foto: Håkon Johannes Slettevold – Publisert: 18.09.23

2305 foreninger og direktemedlemmer i Normisjon har nå fått et brev i posten med en foreløpig orientering om saker som skal behandles.

Generalforsamlingen i Normisjon skal holdes hvert tredje år. Tradisjonelt har den vært arrangert om sommeren, men i 2024 går den av stabelen i januar.

Fra 12.-15. januar arrangeres den sammen med MER-konferansen og Actas landsmøte i IMI-kirken i Stavanger.

Samler hele familien

Målet er å samles som en stor familie, påpeker Kjetil Vestel Haga og Runar Liodden, lederne i Normisjon og Acta.

– Nå skal vi samle hele familien for å se fremover og se hva vi sammen kan gjøre for å gå i det oppdraget vi er kalt til, sier Kjetil Vestel Haga, generalsekretær i Normisjon. 

Fredag og lørdag

Forhandlingsmøtene under generalforsamlingen starter midt på dagen fredag og fortsetter lørdag formiddag med et felles strategiforedrag for Normisjon og Acta før de to organisasjonene holder separate forhandlingsmøter. 

Generalforsamlings- og landsmøtedelen av denne storsamlingen blir noe mer konsentrert enn tidligere.

– Generalforsamlingen i 2021 ble holdt digitalt på grunn av koronapandemien. Da forsto vi at det går an å gjøre den forretningsmessige delen kort og god, uten at det gikk på bekostning av drøfting og respons på viktige saker, forteller Else Kari Bjerva, personalleder i Normisjon. 

Tre måneder før

Bjerva forteller videre at forslag til saker til generalforsamlingen må, i følge Normisjons lover, sendes til landsstyret senest tre måneder før generalforsamlingen holdes.

Påmelding til MER-konferansen, generalforsamlingen og Actas landsmøte åpner 15. oktober, og gjøres via MER-konferansens nettside

Sakspapirene legges ut fortløpende ut på nettsiden www.normisjon.no/gf24/