Ny kalender for 2024

En lundefugl pryder kalenderbladet for august 2024.

Ønsker du en kalender med dekorative fuglebilder og bibelvers og samtidig støtte et viktig misjonsarbeid? Da kan Normisjons kalender for 2024 være noe for deg.

Tekst: Normisjon – Foto: Ann Kristin Ruud – Publisert 13.10.2023

For tredje år på rad gir Normisjon ut kalender der overskuddet av salget går til den kristne tv-kanalen SAT-7 som når tusenvis av hjem i Midtøsten og Nord-Afrika.

Mange nye troende i denne regionen mangler menighetsfelleskap og forkynnelse på sitt eget språk, derfor er SAT-7 sine sendinger blitt viktig for svært mange. SAT-7 har i dag rundt 15 millioner seere fordelt på fem kanaler, blant annet en barnekanal som er svært populær på grunn av sitt ikke-voldelige innhold. 

Finn kalenderen på Normisjons nettbutikk her

Startet under pandemien

Bildene er også i år tatt av Ann Kristin Ruud, giverkonsulent i Normisjon, og forteller at det hele startet under korona-pandemien:

– Med hjemmekontor og mye innesitting i koronatiden bestemte jeg meg for å begynne å gå turer i naturen. Når jeg er ute og går snakker jeg ofte med Jesus. Etter hvert oppdaget jeg at Gud viste meg mye av det fine han har skapt, og jeg begynte å ta bilder av himmelen og andre ting jeg så i naturen, forteller hun og fortsetter:

– Jeg ønsker å peke på Jesus og gi noe tilbake til ham. Derfor er jeg glad for at overskuddet går til SAT-7. Denne kanalen forkynner Guds ord til mennesker i områder som er lukket for kristen forkynnelse på andre måter.

Bestilles på nettet

Kalenderen for 2024 sendes i trykken 10. november, og de som bestiller den før denne datoen vil få den i posten fra 27. november.

Men det er fortsatt mulig å bestille etter 10.november.

Kalenderen er i a-4-format og koster 199 kroner. Porto, 50 kroner, kommer i tillegg. Den kan bestilles i Normisjons nettbutikk.