Profil på Min side

Normisjon har en «Min Side»-løsning hvor alle som ønsker det kan få tilgang med et personlig brukernavn/passord. Min side gir tilgang til å se og endre personlige opplysninger og samtykker som en har gitt. I tillegg får en oversikt over giveravtaler og gaver en har gitt, aktive abonnement og aktive medlemskap. Personer med tillitsverv i lokale lag får også oversikt over sine verv og tilgang til å se/oppdatere opplysninger om sitt lag.

Min Side finner du på denne web-siden: http://normisjon.profundo.no/minside

Hva vi lagrer og hvorfor?
Ved opprettelse av bruker på Min side blir ditt mobilnummer lagret som brukernavn. Passord lagres kryptert, og vi har ikke tilgang til å se det. I tillegg lagres dato og klokkeslett for oppretting av brukerprofilen og innloggingstidspunkt.

Den personlige informasjonen som vises på Min side hentes fra vårt person- og kunderegister. Se overskriften «Person- og kunderegister» for informasjon om hvordan personopplysningene behandles.

Hvor lenge blir opplysningen lagret?
Brukernavn og passord slettes når det har gått fem år siden sist brukeren var innlogget. Innloggingstidspunkter (utenom siste innlogging) slettes årlig.

Tilbake til oversikten