Tusen takk for gaven

Sammen kan vi utgjøre en forskjell for Tomora! I denne kommunen er det få muligheter for unge. Svært mange reiser ut, gjerne nordover til Europa, i jakten på et bedre liv. Tilbake sitter kvinner, barn, eldre, og de som må ta seg av dem.

Nå er det krefter i lokalsamfunnet som ønsker å skape endring, og har opprettet organisasjonen Ne Pars Pas en Mer (Ikke reis over havet). Målet er å stimulere til inntektsbringende virksomhet, skape arbeidsplasser og effektivisere jordbruk i området. De ønsker også å drive holdningsskapende arbeid, slik at flere får øynene opp for fremtiden de kan bygge på hjemstedet. I august reiste Geir Lindahl ut for å begynne på jobben som Normisjons koordinator for dette prosjektet.

Over tid er mye av fremtidshåpet i området slitt bort. Å skape langvarig forandring i et lokalsamfunn er krevende. Din gave muliggjør dette arbeidet. Tusen takk!

Les mer her:

20 år i Mali

I år har Therese Glendrange vært utsending i Mali i 20 år, men at det skulle bli så mange år hadde hun aldri trodd selv.

Read article "Har vært Mali-utsending i 20 år"

Kristne blir oppmuntret i Mali

Kristne i Mali tørster etter Bibel-undervisning, forteller lokale kristne i landet. Nylig møttes 50 mennesker for å oppmuntre og be for hverandre.

Read article "Lengter etter kristent fellesskap"

Omplasseres til Senegal

Når Mali-utsendingene Hilde og Alf Halvorsen reiser ut til Afrika igjen i slutten av september drar de til nabolandet Senegal i stedet for Mali. 

Read article "Omplasseres til Senegal"