Opprett ditt testamente

Ønsker du å gi en testamentarisk gave til Normisjon? På denne siden får du vite hvordan du skriver et testamente, og du kan også opprette ditt testamente her og nå.

Sammen vil vi – alle oss som utgjør Normisjon – fortelle nye generasjoner og folkeslag om Jesus Kristus. Det har vi gjort siden begynnelsen i 1866.

Da ble Langsundfjordens Indremisjonsselskap etablert, raskt etterfulgt av Santalmisjonen og Indremisjonsselskapet.

I over 150 år har generasjon etter generasjon bygget en bevegelse som sprer Guds godhet i vårt land, og i vår vide verden.

Vi er mange som står i denne rekken av mennesker gjennom tidene. Hvis du vil testamentere verdier til arbeidet, vil gaven du gir hjelpe oss å strekke oss videre – til nye generasjoner og folkeslag.

OPPRETT DITT TESTAMENTE

Hjelp oss i vårt viktige arbeid og få et skreddersydd testament – Helt gratis!

Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for.

Normisjon samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. Og best av alt: når du inkluderer Normisjon i din sistevilje blir hele testamentet gratis!

Ved å donere en gave til Normisjon i testamentet ditt, kan du gjøre en reell forskjell. Din donasjon støtter vårt arbeid og hjelper oss med å fortsette vår viktige sak. Som takk blir testamentet ditt helt kostnadsfritt.

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål.

Har du allerede et testament fra før, men ønsker å endre det? I det nye testamentet du oppretter med Jurio står det at det nye erstatter det gamle, så det er ingen tvil om hva ditt ønske er.

Ta kontroll over fremtiden din og opprett testamentet ditt i dag. Ved å inkludere Normisjon i testamentet ditt, vil det ikke bare være gratis for deg, du vil også utgjøre en reell forskjell for arbeidet vårt. Klikk på ‘Opprett et testament’ for å komme i gang!

Husk: For at testamentet skal være gyldig må det undertegnes for hånd foran to samtidig tilstedeværende vitner, som også må undertegne testamentet. Jurio veileder deg gjennom hele prosessen.

Jeg har flere spørsmål

Read article "Jeg har flere spørsmål"

Kan jeg endre eller skrive nytt testament?

Read article "Kan jeg endre eller skrive nytt testament?"

Jeg har familie. Hva betyr det for testamentet?

Read article "Jeg har familie. Hva betyr det for testamentet?"

Praktisk informasjon

Du velger selv hvor stor andel av dine verdier du vil testamentere til Normisjon.
Tjenesten er gratis, og testamentet er først gyldig når det er underskrevet av vitner.

Ta kontakt med Olav Vold på olav.vold@normisjon.no for å avtale en uforpliktende prat.

Han kan også sette deg i kontakt med vår advokat som også svarer på spørsmål og kan bistå deg i prosessen dersom du ønsker å gi en testamentarisk gave til Normisjon.